timole

timole

Vali oskused mida soovid õppida:


A'la Carte laudade ettevalmistamineAh-so kasutamine veini avamiselAlkoholivabade kokteilide valmistamineArveldamine, sularaha, kaarditerminalBaari täitmine ja korrashoidDekanteerimineEtikett ja serveerimise järjekordFlambeerimineFunksionaalsete servjettide voltimineFursettlaua katmine ja teenindamise reeglidGraafikute tegemineHindade kujundamine jookidelHinnapakkumiste koostamineInventuuri lugemineInventuuri sisestamine ja vastavusse viimineJahvatatud espresso tampimineJälgime riietust ja hoolitseme välimuse eestKandiku käsitlemineKassaprogrammide lihtsustatud tundmineKauba tellimineKelneri käeräti kasutamineKlaaside kandmine käel (vähemalt 10 klaasi korraga ühes käes)Klaaside tundmine ja poleerimineKlassikaliste kokteilide valmistamineKlientide istuma abistamine ja reeglidKlientide ja külaliste vastuvõtmine ja tervitamineKohvi jahvatamine (jahvatamise seadistamine)Kohvi serveerimineKohvipausi ettevalmistamine ja teenindamise reeglidKoogi/tordi serveerimineKorgitseri kasutamineKülaliste ja klientide suunamine laudaKuumade kokteilide valmistamineLatte art, ehk südamete ja muude nunnude asjade joonistamine piimagaLaua koristusprotsess ja reeglidLaua reserveerimise nõuded ja reeglidLauakaunistuste tegemine ja asetusLauanõude tundmine ja poleerimineLaudade katmine linadegaLaudade katmine maani linadega (sh. seelikute kasutamine)Laudade paigutamineLaudlinade kokku panemineLeivakorvi valmistamine, täitmine ja pakkumineLihtsamate aperatiivsete kokteilide valmistamineMatuselaua ettevalmistamineMeeskonna komplekteerimineMensuuri kasutamineMenüü alusel soovitamine ja lisamüükMenüü esitlemineMenüükaartide kujundamineMustade nõude koristusvõtete õppimineNäpitsvõte kasutamineÕlle või siidri vaadi vahetusPidulike servjettide voltiminePiima vahustamineRootsilaua katmine ja teenindamise reeglidSabrage (sabraaž)Šampanja ja vahuveini avamise tehnikate tundmineŠampanja või vahuveini serveerimineServeerimine kandikultServeerimislaua ettevalmistus ja teenindamise reeglidSheikeri kasutamineSöögiriistade asetus laualSöögiriistade tundmine ja poleerimineSupi serveerimineTaldrikute kandmine kätelTee valmistamine ja serveerimineTeenindamise järjekorra tundma õppimineTellimuse võtmine, sisestamine ja kööki edastamineTervitusjoogi ettevalmistus ja teenindamise reeglidToidu- ja joogimarmiitide töövalmis seadmineToitude ja jookide omavaheline sobitamineTuhatooside vahetamineVarude planeerimineVastuvõttude korraldamine ja planeerimineVeini aereerimineVeini avamineVeini serveerimise reeglid

Nimi (nõutav)

Email (nõutav)

Teema

Teade

Log In

Create an account